lördag, september 08, 2012

Omläggning + Andrés mage

I torsdags var Marcus ner till Linköpings sjukhus med Miléa igen. De var inte riktigt nöjda med läkningsprocessen på armen så de fick klippa upp såret åter igen. På käken har det blivit ett rätt långt och utbuktande ärr så hon fick en "plåster" som skulle hålla tryck på såret, men det är omöjligt att få det att sitta kvar. På bilresan hem hade hon slitit bort det sex gånger. Förbandströjan slipper hon nu, vilket jag tycker är skönt. Nu ska vi lägga om henne hemma var tredje dag och sedan är det återbesök efter 2 veckor. Om allt ser fint ut kan vi dock ringa ner och skjuta upp besöket ytterligare en vecka. Ser såret illa ut får vi dock ringa och komma dit tidigare än om två veckor.

André besväras fortfarande mycket av gaser i magen. Inatt har han gnällt hela natten så vi är rätt utmattade. Har låtit som en trumma när man fingrat på hans mage. På måndag har vi, enligt rekommendation av en annan Örebroare, beställt tid för akupunktur så får vi se om det kan hjälpa för magen. Har hört gott om det i alla fall.

I övrigt är vi riktiga stammisar på BVC. Har en massa tider inbokade nu - Miléa ska på 1½-årskontroll och vaccinering, Feline ska på 2½-årskontroll, André ska på 1 månadskontroll och däremellan är det vikttagning på André också. BVC hade dock slagit ihop en del tider så vi tar med oss två barn åt gången - så vi passar på att väga André vid flickornas kontroller och så. Ja det är tur att man ger bvc-sköterskorna lite jobb :)

2 kommentarer:

  1. Testa gripewater (dillfrö olja) Det fungerar jättebra mot kolikmagar och när barnen har tandsprickning!Tyvärr säljs det inte i Sverge men i tex från England kan man beställa. /Linda

    SvaraRadera
    Svar
    1. ja tyvärr ska de vara 1 månad för det och andre är bara 2 v :/

      Radera