lördag, januari 05, 2013

Brännskadestatus

Nu har vi fått en tid för återkontroll av Mileas brännskada i Linköping 21 januari. Ska bli intressant att få veta planeringen inför framtiden om när och hur ärren ska reduceras. Än så länge lider hon ju inte psykiskt av det som tur är. Andra barn pekar dock, tisslar och tasslar när de ser skadan tråkigt nog. Milea besväras dock mest av klådan i ärren. Hoppas klådan ger med sig någon gång.

4 kommentarer:

 1. Oj, menar du att så små barn regagerar? Mina barnbarn fick en ny dagiskompis men barnen tittade en kort stund och sen var det inget mer med det. Barn brukar ju acceptera fortare än vuxna. Hoppas på det bästa för Mileas skull såklart. Ha det så bra!

  SvaraRadera
 2. Ja sist så öppna förskolan så badade Milea och då var det tre barn som höll på. De var väl lite äldre dock i 4årsåldern. 2 av den gav upp direkt när jag gick och förklarade att hon brännt sig och sen var det inget mer med det. Tredje tjejen hat sig dock inte utan fortsatte stirra och peka, vilket Milea inte alls gillade så hennes mamma tog med flickan till ett annat rum tillslut. Milea är ju inte förtjust i att någon vill titta på hennes arm så då blir hon sur och säger nej, inte titta!

  SvaraRadera
 3. Hej! :)
  Jag vet inte om du minns mig men jag skrev mail till dig efter att min dotter också hade hade råkat ut för en brännskada efter hett vatten och vi utbytte några ord. Jag bytte sedan mail så jag förlorade din mailadress men nu ramlade jag in på din blogg igen. Jag ville bara skriva en rad och säga det att jag tycker att ärren på din dotter har läkt väldigt fint! I ansiktet syns det inte något alls och det kommer nog att synas mindre och mindre på de andra ställena för varje år som går.
  Min dotter fick ju vattnet på huvudet, i pannan och på axeln. Det syns men det har har blivit bättre och håret börjar komma tillbaka. Det finns hopp! Tack för dina fina ord du skrev till mig, jag minns de än och det kändes skönt att prata med någon i liknande situation. Ha det så bra

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad kul att du hittade bloggen igen. Ärren i ansiktet syns väldigt tydligt från sidan, men inte rakt frammifrån. Skönt att höra att det går framåt för er ockdå

   Radera