måndag, juli 26, 2010

Trööööööööööött

Att jag inte kunde fatta att jag var gravid när jag är så extremt trött hela tiden?
Sovit ca 14-15 h senaste dygnet och måste säga att det är underbart att ha maken hemma 10 dagar på långledighet och att han är fantastisk som sköter om hushållet, lagar mat och tar helt hand om Feline medans jag bara sover och sover. Tack Marcus - du är bäst! Vet inte hur jag skulle klara det här utan dig!

I övrigt går jag fortfarande runt i ett lyckorus. Har en del funderingar över hur man ska göra med Felines dagisplats. Kanske ska man ändå låta henne vara 15h/v på dagis så hon får träffa andra barn. Svårt att fylla upp den kvoten själv. Vilken tur att vi iaf köpte en vagn som går att göra om till syskonvagn, för nu lär det behövas.Skönt att jag inte börjat kräkas än - hoppas jag slipper det denna gång. Vi har iaf kommit fram till att Marcus stannar hemma med mig första 3 månaderna efter att bebisen föds. Ta reda på könet eller inte får vi fundera lite mer på. Å ena sidan är det praktiskt att veta ifall det skulle bli en pojke för då kan man köpa lite pojkkläder om man hittar det billigt. Folk må tänka på jämställdhet bäst de vill, men vi kommer INTE sätta på vår son rosa klänningar! :) Tjejsaker har vi ju mängder av så då behöver vi inte köpa någonting nytt. Å andra sidan vore det så HIMLA kul att få det som en överraskning Byter ämne i varje mening - jag har många funderingar just nu :)

Snart ska jag ringa MVC. Ska kolla om jag får göra VUL och fastställa vilken vecka jag är i. Kan vara i vecka 5 eller 10 så det kan ju vara bra att fastställa inför kommande KUB-test så man vet när det ska göras. Eftersom jag experimenterade med Pergotime själv så kanske man skulle kolla hur många bebisar det är också...

Nu ska jag gå ner och ringa.

1 kommentar:

  1. Grattis! Vad härligt att det gick så lätt den här gången.

    SvaraRadera