söndag, september 11, 2011

mycket ojojoj och världens största komplimang

Ja idag har det blivit en hel del "ojojoj"  skulle koka spagetti när jag hörde en bekymrad Feline inne i vardagsrummet: - "ojojojojoj". Gick in för att kika. Hon hade kissat på pottan, men satt stänkskyddet fel så en del av kisset hade runnit ut på golvet. - "torka" förklarade hon. Är riktigt förvånad att hon inte hämtat trasan själv och torkat. När katterna eller Miléa spytt på golvet så springer hon genast till badrummet, hämtar trasan och skriker ´"krääääääääääääääk" medan hon springer till kräkan och börjar torka :). Jaja, tömde ut kisset och gick sedan till köket igen för att fixa maten. Någon minut senare hör jag "ojojojojoj" inifrån badrummet. Går dit och kollar. Då har Feline lagt rekordbajsen i pottan och försökt att tömma ut det i toaletten. Då inte all ramlat ut och det var lite sådär halvlöst så hade hon väl tagit händerna och försökt få ut det. bars på hela toalettsitsen och på Feline :).

Efter det hoppade Feline upp i sin mat stol "ging-ging" (välling) förklarade hon. Gav henne välling eftersom hon vägrat annan mat sedan i julas ungefär. Hon drack upp det och sprang in till vardagsrummet. Frågade om hon ville ha en banan "nej,nej,nej" sa hon då. Satte mig ner och åt spagetti och köttfärssås. Feline kom springandes och satte sig i matstolen igen: -"maka" (smaka).
 -Vill du ha spagetti och köttfärssås?
- "mmmmm"
gjorde i ordning en egen portion till henne och gav henne en sked:
 - "Annan" klagade Feline och gav tillbaka skeden.
- Vill du ha en annan sked?
- "mmmmm"
Gav henne en helt vanlig tesked. Då satte hon sig och åt upp en stor portion med spagetti och köttfärssås:
- "mmmmmm" förklarade hon
- Var det gott?
- "MMMMMMM"

Ja jag får väl ta och ge henne spagetti och köttfärssås varje dag då. En mycket stor komplimang att jag gjort så god mat :). Får se om det duger åt fröken imorgon också.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar