fredag, november 04, 2011

Lite frammåt

Ja från att ha sovit 50min-3 timmar om dygnet i 2 månader fick jag sova i 4 timmar inatt (dock bara 3 timmar sammanhängande). Har börjat begränsa Miléas sömn på dagtid för att hon ska sova på nätterna så nu sover hon 45 min på förmiddagen ca 8.30 (igår hoppade vi dock den luren vi var på familjecentralen, men då utökade vi nästa lur till 2 timmar istället). Sedan sover hon 1½ timme kl 12 och 20 minuter kl 16. Igår somnade hon rätt snabbt vid 19 (ibland kan man får hålla på med henne till 21-21.30 innan hon somnat tidigare) sedan vaknade hon vid 2 och var vaken till 3.30. Jag gav henne lite vatten att dricka. Även fast hon var vaken och inte fick mjölk så var hon mycket lugnare än tidigare nätter. Inget skrik och hon ställde sig aldrig upp utan hon låg ner och gnällde bara lite, Sedan vaknade Feline en sväng av okänd anledning och sen vaknade Miléa vid 6 igen. Gick in och nattade om henne och då somnade hon om till 6.45 och då gick vi upp allihopa. Känner mig nästan utvilad. Snart blir det väl att måla om sängen då hon står upp och gnager bort färg på kanten med sin tand. Tur att hon bara har tand i underkäken än :)

5 kommentarer:

 1. Hej Sophia,

  Tänkte höra vart ni fick tag i den fina juniorsängen som ni skaffade till Feline för ett tag sedan. Den var så fin och jag har letat efter något liknande. Har ni köpt den, och var i så fall. Eller har din händige make gjort den?

  Hälsningar
  Ulrica

  SvaraRadera
 2. är det växasängen med nallebjörnen du tänker på så kommer den från jysk, men vi köpte den på Blocket. Den kommer i träfärgat, men jag målade den vit. mvh Sophia

  SvaraRadera
 3. Ja jag vet inte om det var någon nallebjörn, det såg jag aldrig. Men det stog så fint... Godnatt min skatt...
  mvh Ulrica

  SvaraRadera
 4. jo det är nallar i båda ändarna av den inristat .. texten har jag köpt på vinylfabriken

  SvaraRadera
 5. ok, tack! Då ska jag titta efter en sån...

  SvaraRadera