onsdag, december 14, 2011

Börjat jobba

Ja efter 23 månader som föräldraledig började jag nya jobbet 1 december. Nu har jag jobbat i två veckor och det går bättre än vad jag trott att vara ifrån tjejerna. Visst längtar jag efter dem, men dagarna går så snabbt att jag knappt hinner blinka. Lite ledsen blev man dock när jag här om dagen fick ett sms av maken att Miléa stod upp utan att hålla i sig  (ca 15 sekunder innan hon satte sig ner i alla fall) - jag skulle ju ha varit med. Som stod är stod hon upp en massa  på kvällen när jag kom hem sen så jag missade det ju inte helt :). I övrigt har Miléas 5 tänder vuxit ut nästan helt och hon har en stor glugg mellan framtänderna - hur charmigt som helst :). Nu tror jag det är lugnt på tandfronten för hon vaknar inte alls upp lika ofta på nätterna längre.

2 kommentarer:

 1. Hej!

  Jag skulle börja jobba efter 26 månader hemma. Ha oxå två små troll tätt, f. jan 2010 och Jan 2011.
  Men nu blev det lite ändrade planer. Så börja nog slutet på på feb eller början av mars.

  Min dotter ha börja ställa sig upp och jag hoppas verkligen att hon hinner börja gå innan förskolan, för det var ju helt underbart när R började gå.

  Ville väl egentligen bara säga hej och jag läsa ofta bloggar med barn tätt:)

  /Marie

  http://mittlivinteditt.bloggplatsen.se/

  SvaraRadera
 2. Visst är det kul med barn tätt och det är en stor fördel att man får vara hemma med dem så länge :). Nu räknar jag väl med att få gå hem igen om jag får foglossning även med trean. Dock inte vad jag önskar . Foglossning är ju aldrig kul. Mvh Sophia

  SvaraRadera