måndag, maj 16, 2011

glupsk hockeyfantast

Igår var vi gör svärföräldrarna med ungarna. Vi fick då kännedom om att Milea älskar att se på hockey. Hon satt framför deras tv och sprattlade i hela kroppen medans hon tittade. Feline älskar bilar och alla andra fordon och Milea gillar tydligen hockey. De har tydligen inte ärvt sina föräldrars intressen då vi är totalt ointresserade av motorer och sport.

Innan vi la Milea för natten igår så åt hon 300 milliliter ersättning! Inte kräktes hon något heller. Hur glupsk kan man bli? Hon är ju bara 2 månader! Feline som är 16 månader äter ju max 200 milliliter välling. Ler. 300 är ju onormalt mycket. Inte undra på att hon växer som ogräs. Trodde hon skulle stå sig hela natten på den portionen, men hon vaknade upp kl 4 och var hungrig igen.

Nu ska vi strax till sjukhuset och träffa dietisten utifrån Mileas mjölkallergi. Feline ska ha en barnvakt utanför familjen första gången. Vår granne är snäll och kollar till henne här hemma under tiden. Besöket ska bara ta 60 minuter och förmodligen sover väl Feline då. Om inte så finns det ju inget barn som är lättare att ta hand om än Feline. Hon är väldigt självständig och lättsam.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar