onsdag, maj 04, 2011

Inte slutat

Fått flera som frågat om jag slutat blogga och nejnej, så är inte fallet. Vi har bara haft fullt upp här hemma. Miléa är väldigt tidskrävande. Nu har hon fått utslag i ansiktet igen och kliar sig i ögonen - kanske pollen- eller pälsdjursallergi? Vi får vänta och se om det blir något bättre. Magen är fortfarande väldigt problematisk och hon kan inte bajsa själv så mycket tid går åt till magmassage och tröstande. Igår var Marcus med Miléa till barnmorskan och nu väger hon 5940 gram, är 59 cm lång och har 40,2 i huvudomfång. hon är en månad och tre veckor. Feline var nästan samma storlek när hon var 2 månader och två veckor (5880g 59cm och 40 cm i huvud).

Idag fick vi kallelse till sjukhuset för kostrådgivning 16:e maj. Får väl träffa någon dietist eller något då utifrån mjölkallergin. Det är väl dock snart tid att testa lite mjölk igen för att se om hon fortfarande får besvär av det. Läkaren ville inte skriva ut mer mjölkfri ersättning förrän vi testat mjölk igen och sett hur hon reagerar på det.

Feline är det bra med, men hon har varit lite mer svårsövd de senaste dagarna samt vaknat klockan sex på morgonen. Hon har precis fått sin elfte tand så då brukar ju sömnen påverkas lite. Hon har dock inte varit gnällig eller matvägrat denna gång hon fått en tand, vilket hon gjort alla andra gångerna så det är en klar förbättring.

Imorgon fyller jag år så då ska jag ta lite egentid och baka en tårta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar