onsdag, juli 13, 2011

Bajs är skoj tycker Feline 18 månader.

Idag gjorde Marcus en intressant upptäckt. Vi hade försökt lägga Feline för att sova, men hörde efter en stund att hon var i full fart och lekte uppe på rummet så Marcus gick upp för att hämta henne. När han kom in på rummet så såg han Felines blöja ligga på golvet. Bredvid i en förvaringslåda hittade han en bajskotte. På golvet var det bajs smetat och Feline hade även trampat runt i bajset så hennes fötter var smutsiga :). Även magen och händerna var bajsiga. På rumsmattan hade hon lagt ut ett lock till en förvaringslåda och satt sig och kissat på det så det även hade runnit ut på mattan. Oj vad jag skrattade när jag fick höra historien. Av någon anledning har hon börjat ta av sig blöjan när vi lägger henne. Hon har en del hyss för sig lillskiten.

I övrigt har vi varit på vår första semester och varit borta i tre dagar. Vi började med att åka till Borås zoo på lördagen. Feline lärde sig snabbt var lejon och noshörning var (detta bevisade hon dagen efter genom att peka ut dem på ett pussel). Jag lärde henne också att härma elefanten genom att tjuta och sätta handen för näsan som en snabel. Det tyckte hon var kul. På kvällen åkte vi hem till faster i Göteborg. På söndagen roade sig jag ock Marcus genom att åka med våra vänner Sara och Deniz till Liseberg. Faster fick vara barnvakt. Det var första gången vi lämnade bort Miléa så lite nervöst var det. Jag och Marcus hade verkligen skitkul som hade vår egen clown Deniz som underhöll oss med sina extrema skräckslagna apläten och skrik när vi åkte karusellerna. Har nog aldrig skrattat så mycket i mitt liv. Han är för festlig :). Hemma hos faster hade allt gått bra. Hon hade skött om barnen hela dagen från morgonen och även lagt dem själv. De hade varit och badat i en sjö och Feline hade inte alls velat gå upp ur vattnet trots att hon frös så att hon darrade i käken.

På söndagen åkte vi hemmåt, men gjorde lite stopp på vägen. Jag gick in på en tårtbutik och Marcus skulle in till Göteborgskex. Sedan åt vi mat i Trollhättan och åkte vidare till Lidköping och kollade på Läckö slott. Oturligt nog ligger ju slottet vid vattnet vilket Feline upptäckte på en gång så hon vägrade göra annat än att bada. Vi fick ge med oss och trots EXTREMT kallt vatten vadade Feline runt vid vattenbrynet och lekte. Doppa sig gjorde hon dock inte då hon tyckte det var lite kallt trots allt. Lagom till läggdags var vi hemma. Skönt att det gick så bra att åka så mycket bil med ungarna.


 En av aporna på borås zoo käkar banan..

 Tog ett litet stopp innan zoot för att kolla in lite blommor..

 Feline vill hälsa på den stora kissen (geparden)

 Familjen går i kloster..

 Läckö slott.
 Feline tar en paus vid slottet
 Miléa tar det lugnt
Miléa undrar nog varför hon jämt måste bära haklapp. Därför att du är en kräkis svarar mamma.

1 kommentar:

  1. Det var en fantastisk resa och jag kan inte göra mer än att hålla med dig om att Deniz var en riktig höjdare. Det är inte ofta jag skrattar så tårarna rinner, men det gjorde jag upprepade gånger under dagen. Tack för en underbar helg. Älskar dig så mycket mer än du någonsin kan förstå. Puss M

    SvaraRadera