fredag, juli 29, 2011

tillbaka till verkligheten

Vet att jag inte har uppdaterat på ett tag, men det har verkligen varit fullt upp med både tårtbeställningar och barn. Marcus föräldraledighet har upphört så nu är man ensam hemma med ungarna sedan 25e juli då han började jobba. Det är verkligen fullt upp att vara ensam med två små barn må jag säga :). Tiden går dock väldigt snabbt och man känner sig ju aldrig ensam när man har ungarna i alla fall :). Snart ska vi bege oss till närmsta lekplats och busa lite. Ska bara vänta på att Feline vaknar.

Barnen utvecklas i rasande takt. Miléa är så stabil i kroppen och sitter själv med stöd. Hon älskar att sitta och att stå upp. Föremålsintresset hos henne är enormt :). Feline blir bara lättare och lättare att kommunicera med. Hon förstår i stort sett allt man säger och kan även själv prata och göra sig förstådd. Hon berättar själv att hon vill gå på toa, vilka böcker hon vill läsa och kan välja mellan alternativ man ger henne ex "vill du gå eller åka vagn" (i stort sett alltid svarar hon gå) "vill du ha en banan eller smörgås" etc. Hon har verkligen en egen vilja och är fruktansvärt envis :)

8 kommentarer:

 1. Förstår att det är fullt upp med två barn! =) Men härligt att han var hemma så länge ändå, det blir väl fyra månader eller? Måste ha varit skönt att vara två de första månaderna! =)

  SvaraRadera
 2. ja nu ser jag att du snart ska få uppleva det *ler*. grattis!!!! Jo det var inte meningen att Marcus skulle vara hemma fyra månader, men vi förlängde ledigheten pga av koliken och sedan att vi behövde vara två för att hjälpa henne att bajsa. Nu bajsar hon äntligen själv bara man håller upp henne över toaletten så det fixar man på egen hand. SÅ SKÖNT!./ Sophia

  SvaraRadera
 3. Tack! =) Känns fortfarande lite overkligt, vi trodde ju aldrig att det skulle ske spontant... men nu gjorde det det! =) Vi ska försöka pussla så att Per kan vara hemma några månader han också, tror jag kan behöva det stödet vid omställningen till två! ;-) Hur länge har du tänkt vara hemma?

  SvaraRadera
 4. stannar hemma till september 2012, men får jag jobbet jag har sökt så börjar jag nog om 3 månader.../Sophia

  SvaraRadera
 5. Åh, spännande! =) Då håller jag tummarna för att du får jobbet då! =)

  SvaraRadera
 6. Tack :) . Du kan väl hojta till om du har lust att ta en promenad nån dag?

  SvaraRadera
 7. Du gör ett så bra jobb med att ta hand om tjejerna, det känns tryggt. Saknar er alla, nu är det inte långt kvar innan jag är hemma hos er igen. Puss
  Marcus

  SvaraRadera
 8. Absolut, det gör jag! =) Per har semester nu och vi har ganska mycket inplanerat, men någon dag ska jag absolut kunna klämma in! =) För tillfället är vi dock bortresta tom tisdag, men jag hör av mig när jag får tid! =)

  SvaraRadera