fredag, januari 27, 2012

Bästa vänner + tuscholycka

Imorse vaknade vi av att både Feline och Miléa började prata inne på sina rum. Sedan hörde vi hur Felines dörr öppnades och stängdes. Strax därefter öppnades en ny dörr. Förstod att Feline gått in till Miléa. Sedan hör vi hur de börjar prata med varandra och gapskratta åt varandra. Det var så härligt att ligga kvar där i sängen och höra hur ungarna skrattade och busade med varandra. Syskonkärlek!

Idag fick Feline äntligen gå till Familjecentralen efter en veckas sjukdom hos hela familjen (bara Feline har varit frisk). De sista minutrarna försvann hon under ett par minuter. När hon väl återfanns hade hon målat hela ansiktet, armarna, händerna och magen med blå tuschpenna. Alla andra barn och föräldrar satt i ring och sjöng när Feline kom inspringandes och visade upp sig mitt i cirkeln för att visa upp sig och alla skrattade åt henne,men det led ju inte hon av. Uppmärksamhet är ju bara kul. Miléa märkte ju genast att Feline inte såg ut som hon brukar så hon kröp fram och började nypa och krafsa i Felines ansikte. Har försökt få bort färgen med tvål/vatten/olja, men den sitter rätt ordentligt.

2 kommentarer:

  1. Haha det måste du ta kort på som minne!! Tack för tipset om kavat outlet här i kumla. Hade jag faktiskt INGEN aning om..hehe, tänk vad lite koll man kan ha i staden man bor. Det ska definitivt kollas upp, verkar ju urbra!!

    SvaraRadera