fredag, januari 13, 2012

Bättre

Kräkandet verkar ha avtagit och jag mår inte alls lika illa längre. Det borde göra mig glad, men jag blir bara orolig för att något är fel. 2½ vecka kvar till ultraljud. Fogarna har dock gjort riktigt ont både igår och idag fast jag knappt har rört mig. Ska börja jobba igen på måndag om jag fortsätter må bra (har sjukskrivning till torsdag, men vill ju gärna komma igång med jobb igen). Räknar dock med att fogarna kommer bli ännu värre när jag börjar jobba då jag måste cykla till och från arbetet (7km) och sedan sitta på en obekväm kontorsstol i 8½ timme utan möjlighet att ligga och vila. Min make ger mig någon vecka och sen tror han att jag är sjukskriven igen. Jag kan väl inte annat än hålla med. Gick in i vecka 11 idag och jag har riktigt ont. Förra gången fick jag riktigt ont vecka 15 och vecka 20 kunde jag bara gå korta sträcker med kryckor.

Först är man sängliggande första delen av graviditeten för bronkit, feber och gravidillamående och sen blir det resterande på grund av foglossning säkert. Det är nästan alltid kul att vara gravid :). Denna gång kommer det dock vara vår och sommar så då tänker jag dock kräva rullstol så jag åtminstone kan komma ut en sväng till lekparken och kolla på när Feline leker. Jag kan inte ligga i soffan 24 timmar om dygnet som jag gjorde förra gången för då blir jag galen! Det enda jag får se på tv är Jake och piraterna, specialagenten Oso, Dora och Musses klubbhus så det är inte speciellt underhållande heller :).

Annars har det hänt en hel del med Feline under tiden jag varit sjukskriven. Hon räknar : 1,2,3,4,5,8,9. (6 och 7 vill hon inte kännas vid av någon anledning). Sen har hon börjar sjunga en del. "blinka, blinka, stjärna, hur jag undrar..." etc.Babblarna är hon också duktig på att sjunka " babba, bibbi, bobbo, dodo" etc.

2 kommentarer:

  1. Åh, vad kul att jag hittade till din blogg. Jag kör nu första kuren med pergotime och hoppas verkligen att det blir en liten snart! <3
    Är du gravid med tredje barnet nu? Har du haft pergotime till alla?

    Underbar blogg!!

    SvaraRadera
  2. Åh tack. Första barnet blev det inget trots 5 kurer Pergotime så hon är provrörsbarn. Andra barnet blev till efter enb kur pergotime och tredje blev till på naturlig väg. Stort lycka till för dig! Mvh Sophia

    SvaraRadera