lördag, januari 07, 2012

Inte blir det bättre - lite äckelvarning

Nä det blir snarare sämre här hemma. Jag kräks och kräks och kräks och däremellan är jag yr och mår jätteilla. Kräks upp allt jag äter. Igår kräktes jag så det kom blod. Helt sårig och söndertrasad i halsen antar jag. Svider väldigt mycket i halsen nu och känns ungefär som det sitter popcornskal i halsen. jätteobehagligt. Galla kräks och också. Igår kräktes jag så intensivt att det började spruta upp i ögonen också - kändes som att få syra kastad i ögonen. Nä inte trodde jag att man kunde bli så här "sjuk" av en graviditet. De brukar ju säga att det är större sannolikhet att man väntar en flicka om man kräks, men så här var det då inte när jag väntade Feline eller Miléa i alla fall.

Läste förresten statistik från SCB:  

Att få ”triss” i pojkar eller flickor är
ganska ovanligt. Får man tre barn är
sannolikheten att få enbart pojkar 14
procent och enbart flickor 11 procent. De
allra flesta som far tre barn far alltså barn
av olika kön.


Ska bli spännande att se vad det är för filur som ställer till det för mig där inne :). Själv gissar jag faktiskt på en grabb denna gång eftersom jag mår väldigt annorlunda och med tanke på statistiken. 

3 kommentarer:

 1. Annars har jag hört att man ofta mår illa med döttrar. Spännande att se vad det är för nåt där inne.

  SvaraRadera
 2. Men herregud människa! Lägg in dig med dropp och och låt magen fasta några dagar, det fick jag göra när jag var gravid och inte fick behålla nånting.
  Jag trodde att du redan låg inne eftersom du inte bloggat på ett tag. Seså, iväg med sig.

  SvaraRadera
 3. Hej,
  då tillhör jag de där 11% för jag har 3 fina flickor födda -02, -08 och -11. Hoppas verkligen att du får må bättre snart! Själv har jag inte kräkts en enda gång under nån av mina graviditeter, trots 3 flickor :)

  /Helén

  SvaraRadera