onsdag, oktober 14, 2009

Nöjd

Igår kväll insåg jag att jag för första gången i mitt 27-åriga liv känner mig riktigt nöjd med min kropp. Stod och speglade magen i säkert över en timme igår. Den är ju så vacker. En så underbart fin rundning att man inte kan sluta titta på den. Vetskapen om att det ligger något ännu ljuvligare inne i magen gör ju inte upplevelsen mindre underbar heller :). Senaste två nätterna har min guldklimp verkligen gjort allt för att hålla sin mamma vaken - tycker inte alls att jag ska sova. Känns som ett raveparty i magen hela nätterna :). Sparkarna har varit riktigt kraftfulla. I morse vaknade jag vid 4-tiden av en stark spark och sedan var det att faslig liv ända fram till klockan sex då jag gick upp. Men vem behöver sömn? - Jag kan ju bara inte sluta le när jag ligger där i sängen och är hur trött som helst men inte får sova för den lille :). Kanske protesterar bebisen mot att pappa jobbat de senaste två nätterna?

Idag väntar besök hos specialistmödravården för att utreda vidare om jag har någon form av blödarsjuka.

2 kommentarer:

  1. Du är så söt, och du har verkligen en fin mage. Det var ju det första jag sa när jag klev över tröskeln idag. :) Det är mysigt att känna och lyssna på den när det är läggdags, att känna vår bebis leva rövare. Klart att jag ska skriva en redogörelse för födseln. ;) Sov gott.

    SvaraRadera
  2. Jo du sa ju att den var så stor och fin när du kom hem :). Jo jag har väl inte gett dig något annat val än att plita ihop en förlossningsberättelse då det är roligt att läsa om din upplevelse också, men det är ju kul att du vill göra det själv :). Hoppas att du sover gott nu när jag är på jobbet och sliter.... puss

    SvaraRadera