tisdag, oktober 27, 2009

Spjälsäng

Igår köpte vi spjälsäng, madrass och bäddmadrass på ikea. En Hensvik spjälsäng blev det. Självklart kunde jag inte motstå att montera den när vi kom hem så nu står den så fint i sovrummet och väntar på den lille :). Bäddat den har vi så klart inte gjort än. Konstigt nog tror jag inte att katterna hoppat upp i sängen än, men det är väl en tidsfråga och då ska de skrämmas iväg. Nog för att katterna är mina bebisar, men i spjälsängen hör de inte hemma :).

4 kommentarer:

 1. Hej, Kul att se att ni kommit så långt, fin spjälsäng! Känns som att det är dags att skriva en kommentar här. Jag har följt din blogg ända sen dina försök med pergotime :) Jag är oxå 82a och har efter 3 års "blir det så blir det" fått med min sambo på att boka tid för utredning. Hoppas det går lika bra som för er, bra blog! Kram & lycka till med allt!

  SvaraRadera
 2. Hej och kul med en trogen läsare :). Hoppas verkligen ni får något svar under utredningen och att ni får den hjälp som behövs. Kram.

  SvaraRadera
 3. hej. här är rucolla från FL. gjorde ivf i juni. vi skrev i samma tråd ett tag. är själv gravid och är i v. 22. jag har också följt din blogg länge utan att skriva ngn kompentar. Det har både varit intressant, tryggt och roligt att ta del av krämpor och vardagliga ting.

  lustigt att jag tänkt att jag skulle skriva och så har en annan precis nästan haft samma tanke som mig.

  ha det bra och kram

  SvaraRadera
 4. Hej rucolla! Jo jag minns dig från andra forumet :).. Vad KUL att du också blev gravid!! :). Grattis. Kramar Sophia

  SvaraRadera