fredag, december 31, 2010

Tårtor

Har bakat en nyårstårta så jag länner in en bild på den..som bonus lägger jag in några bilder på tårtan jag bakade till mammas födelsedag också. Snart dags att få göra födelsedagstårta till Feline...Åh vad kul :)
12 kommentarer:

 1. Oj Vad DUKTIG du är!!!
  Gott nytt år!!
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Åh, vad fina! Jag har också fastnat i tårt-träsket :)

  SvaraRadera
 3. Jättefina! :) Du är jätteduktig!
  Det finns en i Hedemora som håller på också, jag har beställt Williams 5års-tårta av henne.
  du kan ju kolla in hennes sida om du vill

  http://thumman.blogspot.com/

  SvaraRadera
 4. Ska göra IVF i Örebro nu 2011. Ser också att ni hade samma läkare som vi har, Anna Wistrand.
  Fin liten flicka ni har, hoppas att vi också kommer så långt någon dag.
  Vi har stått i kö nu i två veckor bara, så tiden sniglar sig fram.

  Ha det bra,
  Kram M

  SvaraRadera
 5. Hej Malin. Hoppas verkligen att ni lyckas mer ert IVF och att kön inte är så lång. Vi hade ju rätt tur som fick göra IVF i april, fast vi egentligen skulle behöva vänta till efetr sommaruppehållet i aug/sept. Hoppas tiden går snabbt så ni kan få uppleva samm lycka som vi fått göra. mvh Sophia

  SvaraRadera
 6. Vi har fått tid i Mars så jag hoppas tiden går fort dit. Jag såg att ni fick göra IVF tidigare för att du fick äggblåsor av Pergotime som ni använde? Anna vill att jag äter Pergotime vid nästa mens, tror du att, om jag också har äggblåsor att detta kan va aktuellt för mig också? Eller va det så att ni fick göra IVF pga återbud eller hur fungerade det? Jag skickade ett mejl till Anna igår och bad henne ringa upp mig, måste fråga henne om detta är en möjlighet för oss också. För utvecklar jag äggblåsor(som jag gjorde vid sista kursen) av pergotime och möjligheten finns att köra på dom så vill vi det absolut :)

  Ha det fint, Mvh Malin

  SvaraRadera
 7. Hur många äggblåsor har du fått tidigare av pergotime? Jag fick ju inte göra ivf när jag fick 2 eller 3 blåsor, men när jag hade fått hela 4 st så tyckte de att de lika gärna kunde göra ivf:et på en gång. Kan tänka mig att du säkert måste få minst 4 blåsor då...Har du provat fytoöstrogen och aloeverajuice ihop med pergotime? - det var ju efetr det som jag fick så många blåsor och blev gravid... mvh Sophia

  SvaraRadera
 8. Vid sista kuren hade jag bara två äggblåsor och några små med enkelkur pergotime. Hade dock ett progesteronvärde på 141 sen så Anna trodde jag släppt fler ägg ändå eftersom värdet va så högt. Jag kanske skulle ta & testa de preparaten och hoppas på att jag också får så många äggblåsor, jag menar, det skadar ju inte att försöka :)
  Mvh Malin

  SvaraRadera
 9. Nu har jag varit in till stan & köpt fytoöstrogen och aloeverajuice. När började du att äta detta, första mensdagen eller? :)

  Massa frågor :P
  Mvh Malin

  SvaraRadera
 10. Japp...började äta dem vid mensen. Jag tog jag 2 tabletter östrogen till maten.
  På morgonen och kvällen drack jag 15 ml (en msk) juice på fastande mage. Berätta gärna hur det går :) mvh sophia

  SvaraRadera
 11. tack tack så mycket. återkommer om resultatet :P
  Anna ringde förresten upp mig förut och hon sa att möjligheten finns för ett tidigare ivf beroende på hur många äggblåsor jag producerar.

  gissa vem som håller tummar och tår här hemma :)
  Mvh Malin

  SvaraRadera
 12. Vad kul, jag ska se till att h¨lla tummarna jag också...

  SvaraRadera