fredag, april 08, 2011

hon har ju så ont

Det är verkligen jobbigt att se Milea ha så ont i magen. Hon låg och skrek av smärta och panik hela kvällen igår. Hon var helt röd och svetten bara rann om henne. En stund skrek hon så hon tappade andan. Det var otäckt. Buken var så spänd och hon låg bara och spände och sparkade med benen om vart annat. Testade magmassage och termometern men inget hjälpte. Fick bara ut lite bajs. Helt otröstlig och man känner sig så uppgiven när man inte kan hjälpa henne. Hoppas att allt går mot förbättring när vi slutar med penicillin ikväll. Hoppas in i det sista att det är medicinen som spökar och att det inte är kolik.

4 kommentarer:

 1. Stackars er och er lilla tjej! Är det sagt att hon har mjölk allergi? Tänkte, har hört talas om att man kan få bröstmjölk på BB? Folk som har mycket mjölk kan lämna det där som en mjölk bank typ och det brukar ju sätta fart på magen? För du har inte ammat henne va? Minns att jag läste det i nåt inlägg..Har ni provat Minifom och rapsolja? Hoppas det går över för er lilla snart man vill ju ha en glad bebis och njuta av att de är små.

  SvaraRadera
 2. min dotter har väldigt hård och krånglig mage, när det inte ger med sig så får hon bada och nästan varje gån så bajsar hon då i badkaret.

  och hon dras med både hård mage och massor av gaser,

  ett tips kanske värt att pröva:)

  Lycka till. förstår hur ont det gör i er och henne såklart

  SvaraRadera
 3. hon får ju tyvärr eksem av mjölk och det försvann när vi uteslöt den. Vare sig rapsolja eller minifom hjälper tyvärr.

  SvaraRadera
 4. hård i magen är hon inte längre. Tvärt om. Hon har varit lös i 2 veckor men får inte ut det själv ändå. Skulle gärna bada henne, men tyvärr har inte naveln läkt än trots att hon är 4 veckor så vi måste vänta med bad.

  SvaraRadera