torsdag, april 14, 2011

Miléa 5 veckor imorgon och Feline 15 månader imorgon

Tiden har gått snabbt. Imorgon är Miléa 5 veckor. Koliken håller i sig, men jag tycker det går rätt bra ändå. Vi har fått klartecken från BVC att vi kan snabb-bada Miléa fastän naveln inte är helt läkt så hon ska nog få sitt första bad ikväll. Hon börjar ju lukta lite fast man tvättar av henne med tvättlapp.

Feline är allt bra med. Hennes favoritleksaker är sedan länge sin jacka (kacka) och sina skor (kooooor). Grannen som har en son som är lite äldre än Feline tyckte att Feline var så duktig på att prata fast hon är så liten. Hon gick runt och pekade på parkeringen och sa "biiiiiiiiiiil" om bilarna som stod där :). När vi var på IKEA här om dagen pekade hon på en barnpall och sa "gul" eftersom den hade den färgen. Åh vad hon pratar mycket.

Börjar bli riktigt bra i fogarna nu faktiskt. Har börjat gå promenader igen och det känns så skönt att inte behöva vara instängd längre. Idag ska jag på promenad med en annan mamma här i området och hennes söta lilla son som föddes i december. Feline ska följa med på promenaden medan Miléa följer med pappa och lunchar med en kompis. I eftermiddag kommer mormor och morfar och hälsar på flickorna. En trevlig dag med andra ord.

Här om dagen vårstädade jag rabatten och fyllde på dammen. Härligt att kunna göra sådant utan att fogarna tackar för sig :)

2 kommentarer:

  1. Tack för en trevlig promenad! Hoppas det blir fler gånger, och att Rasmus är lite gladare då... ;-)

    SvaraRadera
  2. Tack detsamma :). Ja man kan ju inte vara glad jämt :)

    SvaraRadera