torsdag, april 21, 2011

Vikt

Ja att leva på 300-500kcal/dag fungerade för mig de första veckorna då jag gick ner en del i vikt, men sedan stod jag stilla i vikt trots att jag knappt ätit så då gav jag upp den metoden. Övergick till att äta bara kött och fett (uteslöt kolhydrater helt) och nu har viktnedgången tagit fart igen och jag har gått ner 2,8 kg på 10 dagar fast jag ätit bearnaisesås och majonnäs. Skönt. två trosstorlekar har jag gått ner också :). Tappat 22,3 kg från förlossningen. Men sedan har jag börjat promenera varje dag  (stavgång) nu när fogarna blivit bra så det har nog hjälpt en del. Min kropp är ju inte van alls vid rörelse. Fast egentligen borde jag kanske gå upp lite i muskelmassa nu också då stavgången är effektiv och jag knappt rört mig sedan oktober förra året.

4 kommentarer:

 1. 22.3 kg är inte illa du=D
  Önskar dig & din familj en riktigt glad påsk♥

  KRAM!

  SvaraRadera
 2. Härligt att det har tagit fart igen! =) Men du, 300 kcal per dag är inte bra, då svälter du dig själv... 500 kcal genom att äta pulverdiet i några veckor är okej ett tag för snabba resultat, men det finns ingen pulverdiet som rekommenderar 300 kcal. Var försiktig med din kropp!

  Skönt att fogarna är bättre så att du kan gå promenader, det kommer göra susen! =)

  SvaraRadera
 3. Hej Sophia!
  Jag har följt din blogg ett tag nu och gillar den verkligen! Måste ju fråga om du jobbar inom heminredning eller med ngt där du får visa dina talanger inom bak/måleri eller skapandet?
  Du gör fantastiska tårtor och inredningen till barnrummen är bara såå fint!
  Jag själv fick en son i okt och började med LCHF för 3v sen, har gått ner 4.1 kg men tycker det går såå seeegt! Äter du mkt fett eller hur ser en vanlig dags meny ut för dig?
  Lycka till!
  Mvh
  Angelica

  SvaraRadera
 4. Hej och tack för ditt beröm och att du följer bloggen :). Nej jag är socionom och jobbar inom socialtjänsten så det är inte så kreativt direkt :). Nej jag äter väl inte överdrivet mycket fett, men en hel det proteiner. Har blivit en del grillat med beasås eller fet creme fraiche. Sedan blir dte mycket köttbullar, skinka, omelett, omelettrulle och så. Börjar tröttna rejält på maten :)

  SvaraRadera