fredag, april 06, 2012

Flytt

Ja nu har jag inte skrivit på ett tag, men vi har haft fullt upp med att titta på hus och så har vi köpt ett hus i Kumla så nu blir det flytt så barnen får ett varsit rum, lekstuga, frukter/bär och en lekpark precis bakom husknuten:). Blir ju lite trångt i bostadsrätten med tre barn. Vi får huset 1 juli, men kommer flytta in 28 juli och sen ska våran lägenhet städas ut innan 1 augusti också. Eftersom jag är beräknad till 7 augusti har jag känt mig lite smått stressad så någon igångsättning tidigare pga foglossningen kommer inte på tal. Sedan vill man ju gärna slippa bo i kartonger när bebisen kommer också. Lite jobbigt att flytta i juli då det är svårt att få tag i flytthjälp under semestertider. Vette tusan hur man ska lösa allt. Jag kan ju inte hjälpa till att flytta och heller inte ta hand om barnen på grund av foglossningen. Jobbigt om Marcus ska behöva göra allt själv så det har gett mig lite ångest och stressat upp mig.

Passade även på att ringa barnmorskemottagningen i Kumla för att kolla om jag får gå föräldragrupp där och det fick jag utan problem. I Örebro får man ju inte gå i föräldragrupp om man har fler än ett barn med samma person. Inte för att jag tror jag har mycket att lära mig på föräldraträffarna, men det är ju roligt att lära känna lite andra föräldrar när man flyttar till ny stad. Spännande.

Annars rullar allt på. Miléa går för fullt. Det blir många kamper och sura miner om leksakerna mellan flickorna så det kan vara lite kämpigt när de bråkar, men däremellan skrattar de för fullt och jagar varandra.

9 kommentarer:

 1. en flyttfirma vore kanske något då??
  värt de pengarna för att ni ska kunna få slappna av kanske? :))
  lycka till med flytten,huset och allt:))) spännande ju!:)
  /m

  SvaraRadera
  Svar
  1. tack, ja hade man råd så vore det något, men vi får hoppas att någon vänlig själ hjälper till...

   Radera
 2. Kul med flytt och hus! Hoppas ni blir nöjda och att själva flyttandet går bra.

  SvaraRadera
 3. Hej, va mysigt med eget hus! Lycka till!
  /AnnnaJo

  SvaraRadera
 4. Inte behöver du stressa över det inte. Jag är säker på att vi löser det som allt annat. Du gör en fantastisk insats med allt planerande och ordnande. Jag ser fram mot att leva i Kumla med dig och barnen. Puss

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo det blir trevligt att flytta med dig igen. Är inte så stressad längre :9 puss

   Radera
 5. Vart i Kumla ligger huset ni köpt?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej. Västra parken ska vi flytta intill.

   Radera