tisdag, oktober 16, 2012

Brännskadan: Varning för starka bilder

Nu har vi fått bilder från Linköping som de tagit på Miléas brännskada. Bilderna är dock inte tagna direkt efter att olyckan inträffade så från den tiden har vi inga bilder. För första gången har jag faktiskt övervägt om jag ska publicera bilderna eller inte, men efter noga övervägande har jag dock beslutat att lägga ut dem då jag haft två oroliga mammor som mailat mig då deras barn brännskadat sig så jag vill ändå lägga ut bilderna för att visa att det ändå finns hopp och att brännskadan kan läka fint i slutändan. Kanske kan det lugna någon orolig själ.6 kommentarer:

 1. Stackars liten! Usch så ont det ser ut att göra! :( Hoppas ni får bra ersättning för försäkringsbolaget med tanke på ärren.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det har säkert gjort hemskt ont och har kliats, men hon har varit så stark och duktig! Konstigt nog verkar hon ha mer ont då hon får tänder. Om ett år kan man begära ersättning för ärr då man vet vad som är kvar. Hoppas det inte är mycket kvar då. Just nu får vi begära ersättning för alla resor och all vård så vi får se hur bra försäkringen är.

   Radera
 2. Usch stackars liten! Var det en tekopp hon fick över sig eller har jag blandat ihop det med något annat?

  SvaraRadera
  Svar
  1. ditt minne sviker dig inte. Det var varmt vatten

   Radera
 3. Åh fy vad hemskt! Kan inte ens föreställa sig hur det måste kännas som förälder att se sitt lilla barn sådär... :(
  Jag hoppas att lillflickan mår bra idag och att det läker fint!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä det var det värsta jag varit med om. När jag såg henne första gången efter att hon skadat sig så var hela Miléa inlindad runt hela kroppen. Det som syndes var ansiktet och hon var extremt svullen om huvudet och helt snedvriden. Det var verkligen det värsta. Idag mår hon bra och dte har äntligen läkt nu..bara ärren kvar,

   Radera