fredag, oktober 26, 2012

Så besviken

Usch, jag är bara så besviken på hur Miléa behandlats på USÖ.  Trodde skadan skulle bli bättre och bättre - inte sämre och sämre. Gick ändå okej att tvätta såret och speciellt då hon fick ta svampen och gnugga såret själv, vilket hon gärna gjorde. Vattnet i badbaljan var dock väldigt rött efter badet då det blödde så mycket då förbandet togs bort. "Bloood" sa Miléa :(. Omläggningarna är dock rätt jobbiga nu för tiden. Hon hatar det verkligen, men det gör väl säkert ont :/. Vill ju bara att hon ska få läka....

2 kommentarer:

 1. Usch och fy, stackars lilltjejen!!!
  Bara att klaga och ni har ju bildbevis på vad som har skett så klaga hej vilt och vänd er till Linköping igen för där verkar de ju ha lite bättre vård än på plastiken i Örebro, de verkade ju helvirriga och sedan detta efteråt.
  Förstår om ni är frusterade.

  Lycka till och stå på er så hon får den vård och behnadling hon behöver, både för att slippa ha ont idag men även bli så bra det går med ärr och liknande i framtiden.
  Hoppas det går fint.

  Har inte kommenterat tidigare men följt dig under ca 2 månader lycka till men både lilltjejen och ditt tillfriskande.

  Mvh Frida

  SvaraRadera
 2. Hon var snäll idag när jag böt förband på henne, det gick snabbt och smidigt. Men det ser fortfarande inte ut som jag vill att det ska göra. Jag är så orolig för hennes skull och vill inget annat än att hon läker i hop på ett bra sätt. Men lillsnufflan är tapper och kämpar på.

  M

  SvaraRadera