onsdag, oktober 31, 2012

Tillbaka på ruta 1

Ja nu är vi tillbaka i Linköping igen med Miléas brännskada. De ville ta över ansvaret efter bemötandet vi fått i Örebro. Igår skrapade de rent Miléas sår igen då. Nu är det tyvärr omöjligt att sy om såret så nu måste det läka av sig självt :(. Nu ska vi lägga om såret hemma varannan dag och sen ska vi tillbaka igen om 2 veckor. Känns som om detta aldrig kommer att läka...vi har ju hållit på med det i snart 4 månader. Ser ut som om det kommer bli en liknande tjock ärrbildning som hon har i ansiktet, vilket är tråkigt, men förhoppningsvis går det att skära bort och fixa till  när hon blir äldre. Personalen var gulliga mot Miléa som vanligt och hon fick en gosenalle av dem. Hur gullig som helt. De är så goa. Miléa älskar ju gosedjur så hon är så glad över den.

2 kommentarer:

 1. Huva vad besvärligt med Miléas brännskada och det låter som dom har skött det hemskt dåligt i Örebro. Men det värmer i hjärtat att Linköping har ett så bra bemötande. Jag läser till Sjuksköterska här i

  Linköping och hoppas på att någon gång få vara där på praktik. Särskilt efter det du berättar om avdelningen och personalen!

  Håller tummarna för att Miléas brännskada snart blir bättre!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för tummarna. Hoppas du kan få praktisera där för all personal där är huuuur gulliga som helst. De är verkligen toppen med barn - sjunger för Miléa när hon är ledsen, leker med henne, hjälper till med syskon etcetc. I Örebro var de såååå stela tyvärr. Har bara gott att säga om personalen från Linköpings sjukhus.

   Radera