söndag, november 08, 2009

Inrett

Min man tycker att jag är lite tråkig som skriver allt för sällan i bloggen så det är väl bäst att jag uppdaterar lite även fast det inte hänt mycket spännande. Eftersom Marcus jobbat i helgen och jag haft lite tråkigt har jag passat på att tvätta upp alla barnkläder och sängkläderna till spjälsängen. Kunde sedan inte motstå att bädda i sängen så jag gjorde det också :). Ser något sjukt mycket fram emot förlossningen nu. Ska bli spännande. Imorgon ska jag ock Marcus gå på två timmars föreläsning "Föda barn på USÖ". Tyvärr får man ju inte gå in till förlossningsavdelningen och titta, men vi får se om det sägs något av värde i alla fall.

I övrigt är det ju fars dag idag så jag och bebisen passade på att skicka ett grattis sms till pappa Marcus när vi vaknade på morgonen. Tror det uppskattades i alla fall :)2 kommentarer:

  1. Den vita fleecefilten med hjärtan du bäddat runt kudden (för visst är det en filt? :)) - var har du köpt den? Vet att jag sett den på någon nätshop men har helt glömt bort var och nu när vi ska börja handla så hittar jag inte på den. :(

    SvaraRadera
  2. Hej Jenny, jo det är en filt. Vi köpte den på Babyproffsen. Var rätt billig men gosig och fin :)

    SvaraRadera