onsdag, augusti 25, 2010

KUB-test

Idag gjorde vi KUB-test hos specialistmödravården. Allt såg bra ut och risken för kromosomförändringar var så låg som den kunde bli - 1: 20 000. Enligt mätningar av längd och skallmått är jag några dagar längre gången än vid senaste beräkningen (v 12+5 idag). En annan positiv sak var att moderkakan låg i bakvägg och inte i framvägg som den gjorde med Feline, så denna gång lär jag känna sparkarna tidigare. Två bilder fick med med oss hem på minibus också.

3 kommentarer:

  1. Vilka fina bilder! Att man kan se allt så tydligt redan...helt otroligt! Stort grattis till ett litet syskon. Vad tror ni att det blir?

    SvaraRadera
  2. Tack Ida! Jo det syns så bra nu och det var härligt att se hur bebisen rörde sig där inne. Eftersom jag mådde så fruktansvärt under förra graviditeten och hade hur myket symptom som helst så tror jag nästan att dte är en pojke denna gång då jag knappt känner ett enda symptom och graviditeten är så annorlunda denna gång. Men alla graviditeter är ju olika så det kan ju bli vad som helst :). Spännande..

    SvaraRadera
  3. Hej! Jag tänkte börja följa din blogg & hoppas det e ok.
    Vi har också gjort IVF & lyckades otroligt nog på första försöket=D
    Kika gärna in hos mig & lämna ett avtryck om du vill=D

    SvaraRadera