onsdag, oktober 20, 2010

Första steget

Ja idag har Feline vid två tillfällen tagit ett steg framåt utan att hon hållit i sig. Dessutom har hon rest sig upp från golvet till stående läge utan att hålla i sig och sedan stod hon så en liten stund :). Hon är så duktig vår lilla stumpa.

Var hos sjukgymnasten igår och hon tyckte jag skulle börja använda TENS igen så nu gör jag det 40-60 min 3 gånger om dagen. Sedan ska hon ringa mig på måndag och se hur jag upplever det. Som det är nu Så tycker jag inte att det hjälper. Visst är det skönt, men mer i huden. När jag tar på så mycket styrka jag vill ha så får jag rodnader och det var inte bra enligt sjukgymnasten. Med svagare styrka går det bättre, men jag tycker inte det känns så mycket. Känns som om det gör ont ända in i skelettet, men att TENSEN bara behandlar huden. Ja jag får fortsätta och se vad som händer, annars skulle jag få testa akupunktur.

2 kommentarer:

  1. Hej, jag hittade din blogg på familjeliv då jag sökte på "tunn livmoderslemhinna" . Rakt på sak, men ändå! Har under flera år försökt blivit gravis, jag är nu inne på min 3dje IVF. Man ser inte att det är nåt fel på mig, det är bara det att min livmoderslemhinna inte är tjock nog. Senaste förösket, kom den bara upp i 7mm & då var det b-klass. Jag såg att du hade legat på spikmatta bla. Ligger du då på rygg på mattan eller på mage? Som du förstår så ar jag desperat & villig att prova allt. Ge mig gärna tips! Fin blogg fu har! Grattis till lilla söta dottern & dubbelgrattis till lilla bäbisen i magen!

    SvaraRadera
  2. Hej och tack för gratulationerna! :) Med dottern körde jag en kur med spikmatta i kombinaton med fytoöstrogen och aloeverajuice och blev gravid efetr det försöket. Jag låg då med spikmattan under nedre ryggen/rumpan då jag läst att det finns punkter i det området som stimulerar livmorder,äggstockar mm. Denna gång uteslöt jag spikmattan då jag inte hittade den efetr flytten och tog då bara 2 tabletter fytoöstrogen till maten varje dag. På morgonen och kvällen drack jag även 15 ml (en msk) aloejuice på fastande mage. Eftersom jag blev gravid även den kuren så förmodar jag att spikmattan kanske inte hade så mycket verkan utan att snarare aloeverajuicen och fytoöstrogenet hade betydelse. Hoppas du får uppleva lyckan snart och lycka till! Kramar från Sophia

    SvaraRadera