onsdag, november 10, 2010

Besök MVC v 24+1

Idag var vi på kontroll hos MVC. Vi började med att diskutera min foglossning och sjukskrivning. Barnmorskan hade full förståelse för att jag var irriterade på läkaren och hennes tjat om havandeskapspenning, så hon såg till att jag skulle få träffa en ny läkare som är mer kunnig i graviditetsrelaterade problem och vilka regler som gäller hos försäkringskassan. TOPPEN! Sedan var det mätning av magen. SF-måttet var 24 cm (med Feline var det 23 cm i samma vecka). Järnvärde, blodtryck och blodsocker såg bra ut. Bebisen var mycket aktiv under besöket, vilket den varit det senaste dygnet. Den sparkar så hela magen dallrar :). Hjärtljuden låg på 155-160 slag.

Feline var mycket road av besöket och skrattade mest hela tiden. Vad charmig hon är :). Senaste veckan har hon börjat vinka med hela armen när man vinkar och säger hejdå till henne. Igår började hon klappa händerna också. Något hon också börjat med de senaste dagarna är att ge mig och Marcus hennes leksaker. Hon plockar upp dem från golvet och lägger det i handen på oss. Hon är givmild vår busunge :). Man kan bara inte titta sig mätt på vår fantastiska lilla unge :). Önskar att tiden skulle kunna stå stilla just nu. Detta är en fantastisk period. Feline är go och glad precis hela tiden och skrattar åt minsta lilla..

2 kommentarer:

  1. Vilken fin mage du har fått :) Gravidmage är verkligen det finaste :)
    Jag är en aning större än du!..tror jag. :)

    SvaraRadera
  2. Tack! :) Tycker jag är på tok förstor denna gång - mest för att jag lagt på mig så mycket fett för att jag inte kan röra mig antar jag :(

    SvaraRadera