lördag, november 20, 2010

Nattsudd...100 dagar kvar

Klockan börjar närma sig 5 på morgonen nu och jag har varit uppe sedan kl 02.45. Det sprängvärker i ljumskarna så jag kan inte alls sova. Maken och katterna ligger i sängen och sover så sött och jag önskar att jag kunde klämma ner mig däremellan, sluta mina ögonlock och få en stunds sömn innan Feline vaknar kl 7, men det känns som en omöjlighet. Ser att snön fallit utanför fönstret och hur vackert det är när den ligger där helt orörd. Inte ett fotspår i snön. Skulle nästan vilja gå ut och göra en snöängel, men det får bli i ett annat liv när jag har mindre värk :). Önskar jag kunde åka pulka med Feline nu första vintern, men inte heller det lär jag klara av att göra.

Igår följde jag med min man, Feline och min syster med familj till lek och buslandet i någon timme. Tråkigt nog kunde jag inte delta i lekarna - hoppa studsmatta och busa i bollhavet är inget man gör med foglossning direkt. Såg sy mysigt ut när Feline låg i bollhavet så jag hade gärna lagt mig där bredvid.

Snart är det i alla fall dags att julpynta. Ska bli så kul med lite variation här hemma så det blir lite roligare och mysigare att sitta här hemma i min "fängelsehåla". Jag älskar verkligen julen.

Om allt går enligt planeringen ska vår efterlängtade bebis - minibus - få se dagsljuset om 100 dagar. Skulle dock gissa på att jag går över tiden med 3-5 dagar. Min gissning är att bebisen kommer 3-5 mars. Imorgon är vi nere på tvåsiffrigt. SNART ska jag kunna röra mig ordentligt samt lyfta upp och krama om barnen ordentligt!

----------------------------
Nu är klockan 05.50 och jag är fortfarande vaken. Jäkla värk..

2 kommentarer:

  1. Jag förstår känslan har haft foglossning from vecka 17 och är nu i 34. Det är många nätter man stigit upp för att det gör så ont. Jag tar mycket varma bad, motionssimmar med gubben och pallar upp med kuddar. Sidoläge är rätt skön avslappning för svanken.
    Hoppas att det hjälper.

    Mona

    SvaraRadera
  2. Tack... Sidan är väl det bästa läget, med en kudde mellan benen, men inte ens det har gått inatt :/. Varmt bad kanske man skulle testa (bara jag får hjälp att resa mig upp ur badet då :)). Önskar jag kunde simma så jag kunde få lite motion, men alla bassänger är ju fyllda med klor som jag är allergisk mot :(

    SvaraRadera