söndag, november 14, 2010

Jag - ett geni?

Börjar fundera på om man kanske skulle börja forska i ofrivillig barnlöshet :). Rekommenderade min kur med Aloeverajuice-fytoöstrogen-spikmatta åt ännu en tjej som försökt att få barn en lång tid och även hon blev gravid! Fantastiskt. 7 av 8 försök har resulterat i graviditet - det borde ju knappt vara en tillfällighet?

6 kommentarer:

 1. Hej och tack för infot.

  SKrev komentar tidigare men den verkade inte kommit fram. Jag undrar under vilken period du tar dessa saker och under lång tid. hur mycket osv?

  Mvh S

  SvaraRadera
 2. Så bra, om du kommer på en superlösning för slöa spermier oxå berätta gärna!

  /M

  SvaraRadera
 3. Jag började kuren när jag fick mens. Tog 2 tabletter fytoöstrogen till maten varje dag.
  På morgonen och kvällen drack jag 15 ml (en msk) aloejuice på fastande mage. Gjorde så varjde dag fram till BIM. Förtjockade min slemhinna iaf då jag hade mycket tunn sådan. De som testat kuren har haft tunn slemhinna eller oförklarligt barnlösa.

  SvaraRadera
 4. Hej!

  Vi kan inte få barn på naturlig väg och min slemhinna är tunn också tror jag. Svagare ägglossninging och man får mens ganska kort efter äggl.

  Den gången då ni gjorde provrör, gick du på denna kuren då också? eller gjorde du inget särskilt då?

  Hur mycket använde du spikmattab och hur länge låg du osv?

  tack för att du svarar, det betyder otroligt mycket
  Mvh S

  SvaraRadera
 5. vid första graviditeten så tog jag kuren och producerade 4 äggblåsor och förtjockade slemhinnan med 1,5mm jämfört med tidigare gånger - efetrsom jag producerat så många blåsor själv så fick vi göra provrör i naturlig cykel - så jag behövde inte spraya och alla de sakerna. Jag låg då på spikmatta nedre rygg/rumpa 30 min/ dag för att öka blodflödet i livmodern. Andra graviditeten skippade jag spikmatta efetrsom jag inte hittade den efetr flytten och tog bara fytoöstrogen + juice och blev gravid ändå. Om du testar kuren så får du gärna berätta hur det går då jag tycker det är kul att få höra om det funkar eller ej. mvh Sophia

  SvaraRadera
 6. Hej

  Ja jag ska absolut skriva och berätta om vi prövar! Har följt din blogg ganska länge på avstånd då jag hittade dig via familjeliv.

  Vi har ett barn tack vare provrör och vill ha syskon, men hellst skulle vi vilja slippa provrör för det är så psykiskt jobbigt att gå igenom hopp och förtvivlan.

  Det är egentligen mannen som har dåliga spermier men vet också att min slemhinna vart tunn och jag har haft väldigt kort lutealfas och tänkte att om mina förutsättningar är topp så ökar det ju ändå chanserna trots att hans kvalite är dålig.

  Skulle ju gärna hitta ett sätt att förbättra dom också.

  Tycker din blogg är bra och intressant och har även följt den för att mycket hos er liknar mycket hos oss. Vill inte skriva öppet här för mycket för vi är inte öppen med vårat problem inför vänner och familj.

  Men om jag lyckas övertala mannen att pröva på egen väg också så ska jag pröva detta. och självklart berättar jag hur det gick.

  Mvh S

  SvaraRadera