söndag, november 28, 2010

Tredje trimestern

Ja nu återstår bara sista trimestern. 92 dagar kvar till BF. Fogarna har bara förvärrats sedan senaste akupunkturen och ibland låser sig kroppen så jag inte kan röra mig. Idag blev jag ståendes och gråtandes för att jag inte kunde röra mig så Marcus fick hjälpa mig att sätta mig på en stol. Inte roligt alls. Fattar inte att det kan göra så ont i kroppen :(

3 kommentarer:

 1. Ush stackare!
  Tur att du blev sjukskriven.

  SvaraRadera
 2. Hej, tycker så synd om dig. Foglossning är hemskt. Jag har oxå en provrörsbebis på 10 månader och är gravid igen "på egen hand". Bävar för den dagen foglossningen kommer, för det lär den göra.
  Är du sjukskriven från jobbet, eller sjukskriven från föräldraledighet? Har du fått sjukskrivningen godkänd av Försökringskassan än?
  Äter du nåt smärtstillande? Jag åt dexofen förra graviditeten för att kunna ta mig till toa och sånt nödvändigt och tyckte det hjälpte lite iaf.

  Btw, Feline är jättesöt!

  SvaraRadera
 3. Hej M och grattis till graviditeten :). Jag är sjukskriven från min föräldraledighet så att maken min kan vara hemma och VAB:a. De två tidigare sjukskrivningarna på 3 och 4 veckor har gått igenom utan problem så jag tror inte det blir några problem med försäkringskassan denna gång heller så det känns skönt.

  Hade ingen aning om att man kunde äta smärtstillande under graviditeten så jag ska ta upp det med min barnmorska nästa gång. Av sjukgymnasten fick jag bara höra att man kunde ta alvedon och dte hjälper ju knappast :/. Tack för förslaget. Mvh Sophia

  SvaraRadera