lördag, januari 15, 2011

1-årsdag

Idag fyller Feline ett år! ETT ÅR! för exakt ett år sedan låg jag på förlossningen med värkar. Exakt klockan 11.11 föddes vårt lilla mirakel :). Om en timme kommer hon att vakna och då ska jag gå in och sjunga "ja må hon leva" och pussa var enda millimeter av hennes söta nyvakna ansikte. Har jag tur kanske Marcus stämmer in i sång också och lyckas överrösta min dåliga sång :).

Klockan 13 kommer de första besökarna som är två av de andra paren från föräldragruppen och deras barn. Jag har bakat en tårta som ser ut som en larv till dem. Än så länge har jag bara gjort bottnen och placerat den som jag ska ha den så jag ska garnera den idag. Det blir nog en mer rolig än snygg tårta :)

Klockar 16 är det släktkalas. Då kommer mormor och "morfar", Farmor och farfar, Moster med familj och eventuellt även Marcus mormor. Till dess har jag bakat en draktårta. Degen var extremt svårbakad och jag svor nog en och annan gång när jag skulle kvala ut den, men resultatet blev toppen trots allt. Blev några sprickor i MMF:en som jag lyckades dölja med prickar på draken *puh*. Runt draken ska jag krossa digestivekex så den får ligga på en sandbädd :).

Lovar att fota tårtorna idag innan vi äter upp dem...

3 kommentarer:

 1. Grattis Feline!
  Tror att hon är mäkta stolt över sin mamma som gjort såna fantastiska tårtor! Jättefina!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Tack ska du ha :) Ja om inte annat kanske hon kommer uppskatta mitt tårtbak när hon blir äldre :)

  SvaraRadera
 3. GRATTIS i efterskott till Feline! Vilka häftiga tårtor du gjorde, duktigt!

  SvaraRadera