torsdag, januari 13, 2011

Fotosession v 33+1

Hade en liten fotosession här hemma igår v 33+1. bilderna blev väll rätt okej för att ha använt stativ och självutlösare :). Försökte få med maken och dottern på bilder också, men Feline vägrade som vanligt att vara stilla. Då försökte vi att bara fota min och Marcus men det blrv för svårt med självutlösaren då inte fokus hamnade på bådas ansikten så de blev alldeles för suddiga. Därför kommer mamma hit 2 feb och tar lite bilder på mig, Marcus och magen. Tror knappast att Feline vill vara med då heller :).Tråkigt att vi aldrig kan få Feline att sitta stilla då man gärna skulle vilja ta en familjebild när Miléa kommit till världen. Tänkte ta några fina bilder utomhus i slutet av maj/början av juni som vi sen kan sätta in i tidningen. Jag kom dock på en bra idé - att vi får göra som i skolkatalogen och ta en bild på mig, Marcus och Miléa och sedan fälla in en bild på Feline i högra hörnet och skriva att hon inte kunde dela vid fotograferingstillfället pga för mycket spring i benen. Hur kul vore inte det? *haha*. Bäst vore det så klart om hon kunde vara stilla i några sekunder. Lyckades dock få några spontanbilder på Feline ensam igår som ni ser nedan... Ni kanske kommer fundera varför jag har långt hår på några av bilderna, men det är bara löshår jag satt i - saknar nog mitt långa hår. Undrar om jag ska spara ut håret igen??

10 kommentarer:

 1. Jättefina bilder =) Hur får du den vita bakgrunden förresten..ser så stilrent ut.
  Tycker du är jättefin med ditt korta hår. Va söt Feline är och vad hon växer. Tycker min lilla trollunge bara växer och växer nu..det går undan. Är det en liten borg ni har byggt till henne..sitter den ihop med sängen? Jag spånar lite idéer, vill bygga nåt litet prinsessliknande minislott till dottern när hon flyttar in i sitt rum..nåt litet krypin, men har inte hittat nån bra lösning än.
  Kram Linda

  SvaraRadera
 2. Tack Linda. Den vita bakgrunden är vår sovrumstapet :). Borgen vi byggt sitter inte ihop med sängen. Det är ett databord som står bredvid borgen. bilder på borgen ser du i ett av mina andra blogginlägg (http://snuffla.blogspot.com/2010/12/nya-barnrummet.html). Kul att ni ska inreda barnrummet - dte är ju SÅ kul :)

  SvaraRadera
 3. Oj vad fina bilder=D Vad söt hon är lillan=P Du e jätte fin!!

  Kram!!

  SvaraRadera
 4. Gud va vacker du va på bilderna. Längtar också efter en liten.
  Tycker du var riktigt fin i det korta håret - ursnyggt! :)
  Lycka till hela familjen.

  SvaraRadera
 5. Åh tack snälla du :) Jo jag ser nog det själv att jag kanske inte ser så tokig ut i kort hår trots allt - man är väl fortfarande lite för ovan vid det :). Hoppas du får en liten snart och att vägen dit inte blir för lång och omständig.

  SvaraRadera
 6. Tack för din kommentar i min blogg :) Vilka himla fina bilder! Det börjar ju närma sig förlossning för dig nu! Spännande! Jag tycker också du passar riktigt bra i den korta frisyren. Det långa är såklart också fint, men jag tycker nog den korta frisyren är lite mer spännande.

  SvaraRadera
 7. Tack ska du ha... jo det närmar sig med stormsteg och jag är extremt fö5rväntansfull och hoppas på en lika underbar förlossning denna gång som jag hade förra gången :)

  SvaraRadera
 8. Jättefina magbilder! Feline är otroligt söt med måste jag säga.
  /Ilina

  SvaraRadera
 9. Tack, jo hon är så fin hon lillsnufflan :)

  SvaraRadera