fredag, januari 07, 2011

BM-besök v 33 - ingen TENS

Ja idag var man hos barnmorskan igen. Magen verkar växa mindre nu. Har hela tiden haft ett SFmått som varit 1 cm större denna gång än när jag väntade Feline, men nu låg jag på samma mått - 32cm. tror nästan magen sjunkit lite så kan ju bero på det också. Fick mig en påminnelse om att ta järntabletter - jag är alldeles för dålig på det där. Barnmorskan hade inte hunnit kolla upp det där med blöjor åt mig efter förlossningen, men hon skulle väl ta tag i det. En stor besvikelse var att jag inte kommer få låna någon TENS-apparat till förlossningen. Känner verkligen att det skulle vara skönt att få låna en sådan och blir förbannad på att två personer inte lämnar tillbaka sina TENS-apparater som de lånat hos barnmorskorna. Tråkigt att det ska behöva drabba andra som verkligen behöver dem. Konstigt att de inte skrivit upp vilka som lånat apparaterna då de kan kräva tillbaka dem. JAG VILL HA TENS! :(. Hjärtljuden var lite höra till en början (168 slag), men det lugnade ner sig så det var inge konstigheter med det. Det kunde vara lite högra hjärtljud kortare perioder om bebisen varit aktiv, men klämt på magen och retat upp bebisen.

2 kommentarer:

  1. Hej! Kolla in cefar...kan inte hemsidan men har för mig att man kan hyra en via den. Sen har det även funnits till salu på doc morris apotek om ni har ett sånt! Lycka till;-)

    SvaraRadera
  2. Jo det var en cefar jag hade förra gången, men det känns lite onödigt att köpa en TENS bara för att använda den några timmar :/ blir en dyr historia..

    SvaraRadera