tisdag, mars 27, 2012

Pussgurkan och bestämda storasyster

Hon är så go lilla Miléa. När man säger godnatt till henne så börjar hon ge slängpussar på en gång. Igår höll Marcus i henne och sa till mig att han skulle natta Miléa och då börjar hon med att ge slängpussar och sen lutar hon sig fram och pussar Marcus på munnen gång på gång. Hon är så pussig och kramig av sig och det värmer i hjärtat att se henne :).

Feline har börjat bli lite bestämd vad gäller klädsel. Imorse förklarade hon att det måste vara blommor på jumpern och som tur var har vi ju en sån (om än en sliten dagisjumper med några små hål i, men den skulle hon ha). Här om veckan fick hon se en gul klänning i storlek 3 år som jag köpte när jag var på Ullared förra året och den blev hon överförtjust i och skulle ha. Det var dags att sova, men hon skulle absolut ha gula klänningen på sig så hon fick väl ha den på sig. När hon fick på sig klänningen gick hon raka vägen till spegeln och tog och höll ut klänningdelen nertill och snurrade runt framför spegeln. Undrar var tusan hon lärt sig det ifrån, för hon har ju inte haft klänning sen hon var liten och vi har aldrig lärt henne att göra så. Sen sa hon "Fin Nine", så hon tyckte väl att hon var fin - och visst var hon väl det i den något stora klänningen :). Slutade med att hon fick sova i klänningen för att hon var så förtjust i den. Som tur är fick vi av den utan protester på morgonen :)

1 kommentar:

  1. Sophia jag har ju helt glömt att svara på din fråga angående öppna förskolor här i kumla. Det finns ett par stycken. Den vi brukar gå på är svenska kyrkan som anordnar i deras nybyggda fina lokaler. den är på måndagar mellan 09-12 och 13-16. Ibland är det gemensam lunch och även lite utflykter. Tisdagar är det ÖF i fylstakyrkan i Fylsta (inne i Kumla) mellan 09-11-30, den har jag aldrig varit på men hört att den ska vara bra, det är en frikyrklig kyrka. Sen finns det även ÖF i hällabrottet, hardemo och åbytorp men dessa kan ju såklart vara lite svårare att nå om man inte har bil för dessa smårter ligger ju strax utanför kumla. Ska ni flytta hit till kumla snart?

    SvaraRadera