lördag, maj 09, 2009

V 5+1

Nu har symptomen kommit tillbaka efter att ha varit ganska diffusa de senaste dagarna. Börjar få ont i både bröst och mage igen. Magvärken är rätt kraftig så jag går hela tiden runt här och tror jag ska få missfall när som helst. Usch vad jobbigt. Har så himla ont. Jaja, än då länge blöder jag i alla fall inte, så jag ska försöka slappna av. Fortfarande väldigt seg och trött av mig. Känns som om jag inte vet hur jag ska orka vara vaken till Robinson ikväll.

4 kommentarer:

  1. Trött var jag oxå! Skittrött! Jag tror magvärken kommer ifrån din oro! Ont i brölsten hade jag med så att brösten kändes som om de skulle slitas av om jag hoppade :-). Vaken till Robinson måste du vara...det går inte att missa! Har du fått några cravings??

    SvaraRadera
  2. Jo nu har jag sovit 3 timmar mellan 14-17 :) Oro bror nog inte magvärken på för om jag är oro så är värken kopplad till övre delen av magen och så känns det på ett annat sätt. Detta är som mensverk...fast det har avtagit lite nu. Nä nu känner jag att jag kommer orka se Robinson :). Senaste veckan har jag tyckt att all mat varit äcklig utom leverpastej, så det har jag ätit dagligen :)... Nu har jag även smällt i mig en kvarts vattenmelon

    SvaraRadera
  3. Visst var Robinson bra idag? Jag ville visserligen att Ellinore skulle åkt ut eftersom hon vinner ju ingenting och vet inte vilket ben hon ska stå på! Ok...jag tänkte mer på att oro kan göra min mage orolig. Men jag hoppas och tror att detta ska gå 9 månader! Vi ses!

    SvaraRadera
  4. Jag är rätt nöjd med att Angela åkte, men vill ha bort Ellinor nästa gång :)

    SvaraRadera