tisdag, augusti 14, 2012

+ 7 & still counting + syskongräl

Med Feline startade ju förlossningen på 7e dagen så vi får se om det kommer igång till kvällen. Har en tid hos specialistmödravården imorgon och hade de inte för många förlossningar skulle jag erbjudas igångsättning (igen). Hade jag tackat ja till första igångsättningstiden hade ju bebisen varit över 3 veckor nu :). Känner mig dock fortfarande inte redo så jag funderar på att skjuta på tiden till på fredag istället, men frågan är om jag någonsin kommer känna mig redo? Känns mest jobbigt att ha en tid då man vet att allt det jobbiga ska börja - jag vet att en förlossning är oundviklig, men jag vill helt enkelt förneka det ett tag till. Vad dum jag är - jag vet ju att det inte kommer bli lättare bara för att jag förhalar det, men ändå gör jag det. Knäppa människa. I övrigt rullar dagarna på här hemma. Får verkligen uppleva hur drygt det kan vara med barn så tätt - det kan testa tålamodet. Det är livliga syskongräl mest hela dagarna och Feline är ju lite smått trotsig samtidigt kan man ju säga. Miléa har dessutom en extrem vilja :). Ja de kan verkligen bråka så man får gråa hår. Även fast man har två likadana leksaker så vill båda ha samma leksak så då slutar det med att man får plocka bort leksaken helt och så har man två skrikande ungar ett tag framöver. Lite jobbigt när jag helst av allt bara vill ligga och sova dygnet runt :). Imorse sa Feline at vi skulle stänga in Miléa och då sa jag "ja du vill väll att vi låser in henne och slänger bort nyckeln" "Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, Bra idé mamma, bra idé" fick jag till svar :)
Jaja, nu är Miléa på sjukhuset för omläggning och Feline får kika på tecknat så nu får jag lite lugn och ro och ska vila lite.

1 kommentar:

  1. Haha, mm, jag har hört att den tjänsten ligger ute ;) jag går och hoppas varje dag att jag ska få ett sms från er om att ni ligger på förlossningen och ska föda! André vill ju ut och hälsa på fröken Sara :D styrkekram från mig

    SvaraRadera