fredag, augusti 24, 2012

Syskonträff

Idag fick vi komma hem från BB. Det har varit skönt att vara lite ensam med André, men vi har ju saknat flickorna väldigt mycket. När vi kom hem hade badrumskillarna renoverat klart badrummet och Marcus moster som var barnvakt idag, knappt träffat barnen och aldrig tidigare varit ensam med barnen hade lyckats ta hand om båda ungarna och dessutom lagat middagar åt hela familjen så vi har kött, köttfärssås och köttfärslimpa att äta i flera dagar - vilken underbar hemkomst. Dessutom hade hon hunnit vara ute med barnen i lekparken och en massa annat. Knappt så en annan har tid att göra allt det där så det var rätt imponerande må jag säga.

Döttrarna var verkligen jätteglada över att få träffa lillebror. Miléa stod mest och bara skrattade och pekade på honom :). Sedan tog flickorna André o varsin hand och skulle släpa med honom :). Lägger upp en liten filmsnutt från syskonträffen. Efter att vi lagt Feline att sova kom hon nertrippandes för trappen och förklarade att hon ville titta på lillebror.

Nu har André börjat äta lite också. Mycket små mängder och lite tafatt, men han har börjat acceptera nappflaskan i alla fall. Nu har jag dock inte citodon kvar att äta så det smärtar ENORMT i fogarna. Tror jag får be om att få det utskrivet för jag står snart inte längre ut med smärtan :/

1 kommentar: