tisdag, augusti 28, 2012

Trebarnsvagn och navelstump

Efter 5 dagar lossnade Andrés navelstump - skönt - det underlättar magmassagen.

Våran trebarnsvagn får många blickar, kommentarer och skratt av Kumlaborna. Om jag sitter bakom i rullstol och styr vagnen medan Marcus kör hela ekipaget kan man tro att ögonen håller på att ploppa ur ögonhålorna på folk. Vagnen är en Babyjogger city select med en buggypod fäst som sidovagn. Buggypoden passar nog egentligen inte denna vagn så det fick bli en del modifieringar innan den gick att använda. Det som är bra med Buggypod är att när Feline vill gå själv så fäller man bara upp sidovagnen så blir det en vanlig dubbelbagn igen. Ståbräda på denna vagn är inget att rekommendera för handtaget är kort och har man ståbräda så når man ju knappt handtaget och så får man ta pyttesteg för att inte gå in i ståbrädan.

4 kommentarer:

 1. Det var verkligen en de luxe-vagn med plats för tre barn! Trodde inte att såna fanns! / dina

  SvaraRadera
  Svar
  1. babyjogger säljer trillingvagnar på bredden, men de är dyra. Våran vagn går ju inte att köpa i den konstillationen vi har utan bara som tvillingvagn. Sedan passar ju som sagt inte sidovagnen till denna vagn så man fick trixa en del för att få till det.

   Radera
  2. Hej! Snubblade över din blogg när jag sökte lösningar att kunna stjutsa tre barn. Jag har en UJ duet och den ska inte heller passa med buggypoden, men om din gick ändå kanske det finns hopp(?) Behövde ni bygga om något för att få ihop det hela?
   Det vore kul om du vill svara:)
   t1n4@live.se

   Tina

   Radera
 2. Ett stort (lite sent) grattis till er fina lillkille (har varit fullt upp med mina tre små senaste tiden...)! Visst är det härligt med tre? :)Massa jobb (i synnerhet när de är sjuka eller bara allmänt bråkiga) men det glömmer man snart... Har ni förresten testat med Windi mot koliken, istället för en termometer? Den är väldigt mycket mer effektiv och man får ut både gaser o massa bajs. Fick tipset av min BVC och kan verkligen rekommendera den varmt! Kram från Hanna

  SvaraRadera