söndag, februari 13, 2011

Fotosession v 37+5

Ja såhär ser man ut 15 dagar före BF...Imorgon är det bara två veckor kkvar. Tjoho..

















7 kommentarer:

 1. Vilka fina bilder och vad duktig du är på att pyssla o göra vackra tårtor;) kanske öppna ett fik?
  Vad skönt att det börjar närma sig bf, själv fick jag en kille den 30 dec och allt gick bra: Det är så skönt att få slippa foglossningen, för det gjorde redigt ont innan. Som jag tipsade innan så är det skönt med ett riktigt hett bad...

  Mona

  SvaraRadera
 2. Tack ska du ha. Jo visst vore det kul med ett fik, men lite för mycket jobb. Skulle jag vinna en massa pengar så kanske man skulle öppna ett hobbyfik :)
  Grattis till bebisen och vad skönt att allt gick bra. Hur lång tid tog det för din foglossning att släppa så du kunde gå och lyfta som normalt?

  SvaraRadera
 3. Vad du är vacker!! Kram

  SvaraRadera
 4. hallå där
  Foglossningen har väl inte släppt helt man kan kanske inte åka skidor denna vinter, men dock ta sköna promenader. Jag mådde rätt bra redan när han ploppade ut men kunde väl inte röra mig så mycket de första två veckorna.
  Förlossningen vart bättre än jag trodde, epiduralen satt som en smäck härligt..

  SvaraRadera
 5. Jättefina bilder! Och vilken fin tröja den där gråa med båtringning och ljusgrå krage. Var är den ifrån om man får fråga?

  SvaraRadera
 6. Tack Lena! Jumpern är köpt på tradera. Verkar bara finnas i svart där nu dock
  http://www.tradera.com/listing.mvc/itemlisting?header=true&search=Stickad%20Tr%F6ja%20Tunika%20Lolita%20Rockabilly%20&catid=-1

  SvaraRadera