fredag, februari 04, 2011

Gnällis

Feline är fortfarande väldigt svårsövd och är vaken ofta på nätterna och skriker. Har provat ge henne ipren nu två gånger och då han hon somnat efter en halvtimme så tydligen har hon ju ont någonstans. Antar att det kan vara tänder på gång igen då hon gräver med händerna i munnen, sover dåligt och äter dåligt. Tveksam till att det är öronen nu då hon borde blivit bra efter att vi avslutade en 5 dagars lån penicillinkur i tisdags. Hon är väldigt sällskaplig och skriker när man lämnar henne ensam, men jag tror inte att hon har svårt att sova pga separationsångest för då skulle hon ju inte somna efter man gett henne ipren. Svårt när hon inte kan berätta vad som är tok. Skulle vara skönt om man kunde få lite sömn och vila innan förlossningen för min kropp är helt slutkörd, ögonen bränner och jag känner mig yr, svimfärdig och kräkfärdig titt som tätt. Hoppas verkligen Feline börjar må bättre snart.

3 kommentarer:

 1. Allt penicillin (och speciellt inte Kåvepenin) funkar inte bra på öroninflammation! Vårt barn fortsatte ha ont och vi fick vid ett nytt besök se att inflammationen inte alls var hävd. Fick då en annan antibiotika som gav en helt annan effekt.

  SvaraRadera
 2. Men öroninflammation borde väl egentligen läka ut av sig själv även utan medicin? Tänkte att hon åt penicillin i 5 dagar och sedan har varit utan i 3 dagar också så det har ju gått rätt lång tid. Läkaren sa att man inte ger barn över ett år penicillin, men Feline fick det ändå för att hon var på gränsen och precis fyllt ett år. Ja blir det inte bättre får vi kontakta läkare igen efter helgen. Nu är klockan 6 och hon har sovit sen 19 igår så peppar peppar kanske dte har börjat ge sig nu....

  SvaraRadera
 3. Hej:-) Tack för din hälsning! Ja inte var 2010 vårt år iallafall... får väl hoppas 2011 blir ljusare...

  Det glädjer mig enormt mycket att läsa om din andra graviditet som "rullar på" :-)

  Bara tre veckor kvar!!! Underbart!

  Varm kram Ninna

  SvaraRadera