tisdag, mars 08, 2011

+ 8 dagar och riktigt grinig och less

Aldrig trodde väl jag att jag skulle behöva gå längre över tiden med barn nummer två! På 8:e dagen klockan 8.05 låg jag ju redan på BB med Feline och var nästan 10cm öppen vid det här laget. Natten har varit fruktansvärd. Jag har haft så ont. Vid fem-hugget låg jag bara och grät för att jag hade så ont och inte kunde vända mig. Marcus fick trösta och se till att jag kom upp ur sängen och kunde vända mig om. Varenda rörelse får det att kännas som att kroppen håller på att sprängas i bitar. Är det det här straffet man fick för att jag blev gravid för lätt denna gång? Foglossning sedan vecka 15, diverse andra krämpor och dessutom behöva gå minst 8 dagar över tiden? Har jag inte sonat för mitt "brott" nu? Känner mig som en idiot som klagar över att gå över tiden när det fortfarande finns så många ofrivilligt barnlösa par där ute som säkert gärna skulle vara i min situation. Jag vill dock "försvara" mig med att jag inte är otacksam och inte har något emot att gå över tiden - det som är jobbigt är att behöva ha så här ont. Jag ser fram emot att kunna vända mig om i sängen, gå en promenad om den så bara är 700 meter till Varberga (vilket jag inte klarar av att gå idag) och kunna lyfta mina barn! Jag vill ha frisk luft i mina lungor! Igår öppnade jag ett förster och bara satt och njöt (och grät ännu en skvätt för att jag måste sitta stilla inne i detta fängelse).

Hade det inte varit för att Marcus lagat köttfärssås till idag så hade jag nog hellre velat dö på fläcken. Nu kan jag jag åtminstone vänta med det till efter middagen! Har hittat en gammal korsordstidning så jag tänkte fördriva tiden med det idag. Imorgon blir det besök hos barnmorskan. Hoppas jag får en snar tid hos specialistmvc för att diskutera igångsättning. Nu skiter jag tusan i överraskningsmomentet som jag längtat så efter - enda överraskningen man får är ju ändå att bebisen aldrig vill komma ut.

Sådär, tack för att jag fått gnälla av mig.

5 kommentarer:

 1. Sara och Deniztisdag, 08 mars, 2011

  Åh, det gör så ont i oss att läsa att du har det så jobbigt. Hoppas lilla Milea väljer att titta ut snart!! Stora kramar från oss

  SvaraRadera
 2. tack ska ni ha kära vänner. kram

  SvaraRadera
 3. Jag är ofrivilligt barnlös och är ruvare sedan igår. Jag lider med dig även om jag inte vet hur smärtan känns och tycker att du inte ska behöva ursäkta dig för att du gnäller lite. Det hade nog vem som helst i din situation gjort...
  Styrkekram!

  SvaraRadera
 4. Stort tack ska du ha och STORT lycka till med ruvandet. Hoppas verkligen det lyckas! kram

  SvaraRadera
 5. Hej, igångsättning eller till och med snitt måste väl vara ett bättre alternativ för din skull? Jobbigt att läsa om, men du ska se att glädjen blir desto större när hon kommer! Självklart får du gnälla hur mkt som hellst. Jag plockades på ägg i måndags, det ondaste jag varit med om. Men vad är det inte värt? Lycka till och hoppas ni hittar en bra lösning med bm imorgon. Kram!

  SvaraRadera