fredag, mars 04, 2011

BF + 4 dagar (fast det känns mer som + 400 dagar)

Ingen bebis, ingen bebis och fortfarande ingen bebis! Jag har så ont i kroppen att jag inte kan slappna av för en sekund. Jag vill bara att bebisen ska komma ut nu så jag kan påbörja läkningsprocessen och bryta isoleringen som smärtorna medfört.

Igår kom jag i alla fall hemifrån en sväng då jag var på fika med mammagruppen. Fick också träffa två små söta bebispojkar på 3 och 4 veckor. Det är ofattbart att Feline har varit så där liten och orörlig för bara ett år sedan. Vad lugnt och stilla det var med de små - sover hela tiden, ligger helt stilla, protesterar inte när man ska ge mat och när de skriker för fulla muggar så låter det inte mycket alls :). Får hoppas att lillasyster kommer att ha ett positivt inflytande på Feline för hon skulle kunna lära sig ett och annat *skratt*. Nä hon är nog ändå rolig när hon flänger runt och klättrar upp precis överallt. fast protesterna och skriken som hörs över hela Hjärsta skulle man ju kunna klara sig utan emellanåt :).

Nu till den eviga frågan: Vad tusan ska vi göra idag och vad ska vi göra till helgen för att fördriva tiden? Jag skulle behöva något att göra för att få bort fokus från smärtorna. Borde kanske baka en tårta så har man fått en halv dag att gå *ler*. Nä, tårta får vänta tills bebisen är född. Då ska jag göra en stork-tårta!

4 kommentarer:

 1. Hej Sophia, håller tummarna att bebisen kommer idag!

  Tänke bara fråga hur det kommer sig att du är så duktig på att göra tårtor. Har ju sett några du har gjort och de ser ju fantastiska ut!

  Hälsningar
  Ulrica

  SvaraRadera
 2. Tack ska du ha, jo vi hoppas på att bebisen kommer idag - senast! Har faktiskt ingen aning om hur jag lärde mig det där med tårtor. Kom bara på det när jag fick barn att jag ville göra speciella tårtor till barnens födelsedagar och så letade jag inspiration och läste hur man gjorde och det gick ju toppen :). Så fick man mycket positiv feedback så då blev det ju ännu roligare att göra dem..

  SvaraRadera
 3. Hej, jag har följt din blogg sedan er IVF med första barnet. Nu har vi äntligen kommit igång med vår första IVF och hoppas på ett lika lyckat resultat som ni! Ville mest skicka lite uppmuntran nu under de sista dagarna av graviditeten. Du ser ändå strålande ut på bilderna, trots mycket värk osv.Det är dags för ÄP för oss på måndag, så jag titta förbi din blogg för att få inspiration nog att ta mig igenom det. Lycka till med allt!

  SvaraRadera
 4. Vad trevligt M att du följt bloggen och tack för de uppmuntrande orden. Känner mig som en idiot som klagar över all värk när jag tänker på att det fortfarande finns så många ofrivilligt barnlösa par där ute :/. Stort lycka till mer ert IVF...

  SvaraRadera