söndag, mars 13, 2011

Syskonträff

Idag ska Feline äntligen få komma hem! Svärföräldrarna behöll henne under gårdagen för att jag och Marcus skulle få återhämta oss lite och bekanta oss med Miléa. Pratade med Feline över Skype igår och henne gick det då ingen nöd på. Hon satt och åt som en häst. Verkade inte finnas någon botten i magen på henne. Kul att se henne äta för här hemma bökar hon så mycket med maten :). Farmor och farfar kanske är bättre kockar :). Hon blev i allafall mycket glad över att se oss och vinkade för fullt. Hon fattade nog inte att hon fått en lillasyster, utan pekade bara och sa "där" när vi höll upp henne framför kameran.

Nu sitter jag mest som ett barn på julafton före julklappsutdelningen och nu är det Feline som ska få VÄRLDENS bästa julklapp! Ska bli så spännande med första mötet mellan syskonen - det måste jag filma! Vi kommen nog få ett himla sjå här hemma med att hålla Feline borta från Miléa. Hon är ju fortfarande för liten för att man ska kunna förklara för henne varför hon måste låta bli lillasyster, att hon behöver sova, att det gör ont om hon petar lillasyster i ögonen, sätter sig på henne etc. Vi får väl göra vårt bästa och lyfta bort henne så kommer hon ju förstå med tiden. Feline är ju väldigt nyfiken, klättrig och hårdhänt av sig så vi kan nog inte lämna Feline ensam med Miléa för en sekund :)

2 kommentarer:

  1. Grattis till tösen! Så söt och som sagt lik sin storasyster :)
    Har precis läst ikapp vad som hänt de senaste dagarna och det har nästan gjort ont i mig av att bara läsa om förlossningen. Hoppas att ni mår bra och att du återhämtar dig snabbt och slipper smärtorna. Hoppas även att du kommer hinna blogga mellan varven för det är roligt att läsa om er vardag :) Kram!

    SvaraRadera
  2. Stort tack! Jo jag ska nog hinna blogga en del ändå. Än så länge är Miléa väldigt lätt att ha och göra med ochd et märks knappt att man har ett extra barn. Blir väl lite mer att tänka på när Feline kommer hem antar jag :). kram

    SvaraRadera