måndag, mars 28, 2011

Bilder på liten sjukling...

Nu har Miléa fått infart i armen med antibiotika oc landstingskläder på sig. Maten smakar fortfarande illa tycker hon. Hon är tapper vär lilla kämpe som står ut med allt bök.3 kommentarer:

 1. Nej men stackars lilla hjärtat.
  Åh gumman da!

  Jag förstår att ni är orolig.

  Bamse kram!

  SvaraRadera
 2. Hej.
  jag har läst din blogg då jag hittade hit från familjeliv där du tipsade om din kur för ägglossning och tjockare slemhinna.Vad hette det fytoöstrogenprepartet?
  Jag har en son på drygt 2 år, och han är född med mjölkprotein,ägg,soja,sädesslag (icke att förväxla med glutenINTOLERANS)och majsallergi.
  Så som er lilla docka ser ut på bilden, så såg vår son yt under sitt andra levnads dygn,men det bortförklardes med hormonplitor!!Dag fyra såg han totalt brännskadad ut.bra salvor att smörja med är miniderm mjukgörande och på eksemen mildison.
  jag fick kämpa, för at visa att mina mallergimisstankar stämde, och tog på eget bevåg bort all mjölk och ägg ur min kost från vecka 6,och vid 5 mån ålder gjordes pricktest på mjölk och ägg som blev positivt på två sekunder.Då räckte det att en droppe mjölk nuddade hans hud så fick han stora nässelutslag.vi blev inlagda på sjukhus då sonen var 7 månadr och då gjordes lapptest på alla sädesslag,soja och majs vilka visade starkt positivt.
  Kosten blev ren baskost.även för mig då jag ammade.Det var 14 månaders helevte av sömnlsa nåtter pga hans klåda, förstoppning och smärta.
  När jag slutade amma började sonen äntligen sova,för det visade sig att min medicin jag tar dagligen innehöll majs, liksom kalktabletterna som han ju var allergisk mot....han var så känslig att inga av de mjölkfria ersättningarna fungerade, inte ens NEOCATE som just är för de allra känsligaste för den baseras på majsstärkelse.
  Tänk på att inte införa någr sojaprodukter då det kan trigga igång en sojaallergi med så mycket som 30-50% pga mjölkprotinallergin.
  idag har vi varit på sjukhuset för nya tester.Vi hoppas på att det skett en förbättring och att inga nya allergier tillkommit...
  Lycka till och hoppas det "bara"är mjölk.
  Jag hängde myckte på FL och allergitråden och fick mycket tips och råd därifrån!

  SvaraRadera
 3. Stort tack för informationen. Tyvärr vet jag inte alls vad fytoöstrogenpreparatet var för märke :/

  SvaraRadera