lördag, mars 19, 2011

Miléas välkomststårta

Imorgon kommer min gamla föräldragrupp från när jag väntade Feline samt min syster med familj på besök för att hälsa på Miléa så därför gjorde jag en tårta idag. Blev en enkel tårta med hallon, vaniljkräm och grädde då jag inte orkade lägga ner för mycket tid på innehållet då jag fokuserade på garneringen :)

Självklart blev det en stork på tårtan och en helig birma eftersom vi har tre birmor hemma :)

Maken är ivrig och vill sätta tänderna i både storken och katten. För mig är de bara garnityr - för honom är de potentiell föda (ni som känner Marcus vet väl att han är en sucker för sötsaker *ler*). Vi har lite olika perspektiv på saker och ting ibland *ler*.

8 kommentarer:

 1. Verkligen! Jag fattar inte hur du får till det... Måste ju ta lång tid känns det som. Hur får du till alla figurer?

  Hälsningar
  Ullis

  SvaraRadera
 2. Tack ska ni ha :). Börjar få in snitsen nu så denna tårta tog faktiskt inte ås himla lång tid 3-4 timmar kanske. Storken var nog den svåraste figuren, men med tandpetare som höll fast näbben och grillpinnar innuti benen så gick det rätt bra trots allt :)

  SvaraRadera
 3. Gud så fin! Förstår inte hur du hittar tid och tålamod med två små hemma.

  SvaraRadera
 4. Tack ska du ha :)... ja man får passa på när ett barn sover och när maken kan se till det andra barnet :).

  SvaraRadera
 5. Grattis till fina flickan och vilken fin tårta sen! Visst är det kul att göra tårtor. Funderade just hur du fått till storken men jag ser här ovanför att det var grillpinnar som var hemligheten :). Jag ska snart ta och beställa hem lite nya tårtfärger och utstickare. Har du några favoriter du vill rekommendera?

  SvaraRadera
 6. Jo tårtor är extremt kul :). Har nog inte direkt hittat någon favorit än :)

  SvaraRadera