måndag, mars 07, 2011

BF + 7 dagar

7 dagar = 1 vecka = 168 timmar = 10 080 minuter = 604 800 sekunder över tiden, fast eftersom klockan är över midnatt (07.36) så man man ju lägga till 456 minuter.

Ja, ingen bebis än som ni förstår. Då jag väntade Feline så började förlossningen runt 21.15 på 7:e övertidsdagen så vi får väl hoppas att det drar igång idag. Jag hade räknat med att gå på övertid några dagar, men absolut inte att gå längre tid med andra barnet än första. Kanske hjälpte det att hålla igång, renovera dygnet runt, dricka hallonbladste etc som jag gjorde förra graviditeten? Nä till kvällen MÅSTE ju förlossningen komma igång!

1 kommentar:

 1. Stackare... Håller tummarna för att förlossningen startar snart.
  Har följt din blogg sedan ni påbörjade eran resa för att få första barnet. Har genomgått ungefär samma resa som ni. Går in varje dag och läser för att se hur det gått, om det blivit någon bebis eller inte.Du kämpar på bra!=)
  Du får testa mirakeldrycken smakar skit men min son kom dagen efter jag druckit det. Dock fixade jag inte att dricka mer än några cm på koppen med hjälp av sugrör då den smakade skit. Sen vet jag inte om det var för drycken eller om kroppen helt enkelt var redo men väl värt att testa.
  1.5 liter vatten
  2 pressade citroner
  2-4 matskedar honung eller lönnsirap
  2 matskedar färskriven ingefära
  2 teskedar cayennepeppar

  Blanda detta väl och drick hälften. Har inget hänt efter ca ett dygn, drick resten. Kanske fungerar det? OBS! det blir rätt så starkt... men har inga konstiga biverkningar.

  Lycka till!
  Linda

  SvaraRadera